C-Bond AgriShield

In verband met lichttransmissie is een test uitgevoerd door de WUR  ( Wageningen University & Research ). De uitkomst van de test NEN 2675:2018  bevestigd dat  C-Bond AgriShield geen nadelige invloed heeft op de lichttransmissie. Een kopie is op te vragen door een email te sturen aan info@nnocoatings.com

Glas in tuinbouw kassen heeft door weersomstandigheden zoals hagelbuien en windhozen aardig wat te verduren. Kassen die nog voorzien zijn van float-glas kunnen hun glas versterken door het toepassen van C-Bond AgriShield

Dit is een gepatenteerde glasversterker die diep in het glas doordringt en de imperfecties van float-glas “repareert” op nano niveau.

Het aanbrengen van de glasversterker met een machinale sprayer, zoals ook andere coatings worden aangebracht op het kasdek, wordt op dit moment onderzocht.

Voor oudere kassen waar geen service rail aanwezig is bestaat de mogelijkheid om het handmatig aan te brengen met een ULV sprayer.

Uiteraard versterkt AgriShield ook de gevels van kassen, dit zou met name kunnen worden toegepast,  op die delen van de gevel waar een extra risico kan ontstaan voor glasbreuk door steenslag vanaf een openbare weg.

Voor een korte presentatie:

Presentatie C-Bond AgriShield

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

info@nnocoatings.com